Реваншът между шампиона на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол и неоспоримия

...
Реваншът между шампиона на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол и неоспоримия
Коментари Харесай

Мениджърът на Бивол: Канело не иска реванш

Реваншът сред първенеца на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол и неоспоримия първенец в супер междинна категория Саул Канело Алварес изглежда все по-далеч от реализиране.

След като загуби от Бивол през месец май, Алварес изигра два дуела - срещу Генадий Головкин и Джон Райдър. След последната си победа той изрази желанието си да се опитва за повторно против руснка, само че съгласно мениджъра на Бивол Вадим Корнилов, мексиканецът не е удовлетворен от условият, които му се оферират за реванша и желае приходите от реванша да бъдат поделени, както в първия дуел.
 Канело: Всички знаят, че желая реванша с Бивол Канело: Всички знаят, че желая реванша с Бивол
„ Те (щаба на Канело) не желаят възмездие “, сподели Корнилов пред ESPN Knockout. „ Те знаят, че понесоха тежка загуба първата борба и имат още по-малко шансове във втора. Кога сте чули такова нещо, че войник, който е изгубил, желае реванш при същите условия? ”

Според Корнилов Алварес още веднъж ще се срещне с различен противник.

„ Според мен те не желаят реванш и вършат такива изказвания, с цел да се оправдаят и най-после да създадат още една борба, като тези с Головкин и Джон Райдър. Може би идващ ще бъде Едгар Берланга. Реваншът не може да бъде при същите условия като първата борба. Това е неуместно ”, безапелационен е боксовият управител. Той добави, че идната цел пред Бивол е Артур Бетербиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР